Celeb Center Vásárlás Müller akciós újság

Müller akciós újság

A hetente megjelenő Müller akciós újság az üzlet pultjain, és szórólap formájában található meg.

A hét országban sűrű üzlethálózattal rendelkező drogéria üzlet kedvelt a magyar lakosság körében. A tágas környezetben, prémium és saját márkás termékek széles választéka áll rendelkezésre.

Az akciós újságokban tükröződik a cég egyik célkitűzése, hogy a saját márkás termékekkel a mindennapi élet összes területét lefedje.

Termékkínálata (drogéria, parfüméria, natúrshop, játék, írószer, háztartás, harisnya, kézimunka) az egész család részére sokszínű választékot nyújt.

A tematikus felépítésű akciós újság az üzlet minden termékcsoportjában tartalmaz értékes kedvezményt. Az igényes, magas kategóriájú parfümök egyre népszerűbbek a hölgyek és urak körében, ezért az újságokat böngészve jelentős ármegtakarítással lehet megvásárolni az amúgy drága termékeket.

A tökéletes megjelenés egyre többeknek fontos. Egy dekoratív sminkkel a hétköznapi megjelenés remekül feldobható. A Müller akciós újságjaiban található kedvezményes sminktermékek segítségével felfrissíthető akár a meglévő kollekció. A Müller az évszakok változásaira tekintettel fontos kiegészítőket, zoknikat, harisnyákat ajánl az egész család részére.

Az egészség, a jó közérzet megóvása és fenntartása az akciók kínálta lehetőségek kihasználása mellett nem számítható luxusnak. A Müllerben az egész család számára beszerezhetőek akár az ünnepi édességek, de a gyermekek számára a minőségi játékok is kedvező áron.

A Mueller.co.hu weboldalán a Luxus magazin érdekes és hasznos olvasmánnyal szolgál a szépség trendre fogékonyak számára.

Több akciós újság
ALDI akciós újság
KiK akciós újság
COOP akciós újság

Related Post