Hivatalos oldal:

VV BéciKategória: TV sztárok
 • beci1.jpg
 • beci4.jpg
 • beci3.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss VV Béci hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Ágica

  Most azért mintha tényleg visszevett volna kicsit az arcából.

 • Moonika

  Egyébként amit mások nem emlegetnek, szerintem Lacinak még nagyobb arca van.

 • Holla

  Hát ha neked ez a bírososdi azt mutatja, hogy visszavett… Színtiszta kiskirály, tegnap is ahogy Gombit kiosztotta, meg ahogy “törvénykezett”.

 • tünde

  szerintem nem nagyképü Béci!!Aki ezt állítja az azért mondja, mert féltékeny az önbizalmára!Miért is ne lehetne kicsit nagyobb arca?,,,A villa vagányát hagyta kint nem?..Alekoszért van mindenki oda…szegény az alkoholon és a nő hiányán kívül nem tud mit felmutatni ráadásul a nézők többsége mennyire szereti..megnézném ha ilyen okoskodó,csúfság, álszent megnyerné mennyi alkoholt venne belőle meg hány kupiba fizetne be..szép példát mutat. Sokan észre sem veszik mennyire kétszínű Alekosz meg azért mert a “nagy”Olivér haverja ezért magasztalták fel.Esélyt sem adnak igazán annak aki őszinte és nem rejti véka alá a véleményét, mint amilyen Béci, hogy nyerjenek esetleg. Ennyi erővel meg is lehetne szüntetni a villát, hiszen az ország már eldöntötte, hogy Alekosz a király…nekik….Ha valaki igaz, őszinte az látja, hogy valójában Béci az aki megnyerheti ezt a fődíjat és meg is érdemelné!!!hajrá BÉCCIIIJa és ha cigány akkor mi van???Többet ér mint bármelyik a villában!Az hogy milyen volt a múltja??Majka is ilyen volt, Oki is, Dopman-ért is oda vannak,,,nehogy már Béci most ezért le legyen nézve emberek ébresztőőőőő!!!!!BÉci te vagy a NYERŐ!!!!! Tünde Elek és a Tapolcaiak mind…..

 • Finci

  Én mondjuk “Alekoszos” vagyok, de elismerem Béci erényeit: jól vág az esze és nagyon férfias. Viszont ami a nagy gond vele, hogy nagyon-nagyon gonosz tud lenni és azért meglehetősen álszent is, ahogy a múltjával osztja az erkölcsöt. Az az igazság, hogy félnék tőle.

 • Vvwatcher

  Nem vagyok egy Szandika fan, de most még egy sms-t is megér nekem, hogy Bécit kitegye… Más fórumokon is tárgyalták már, hogy nagyon jót tenne a műsornak Béci kitakarítása, mert a jelenlegi forgatókönyvet már ismerjük: A Béci-Gigi páros rettegésben tartja a többieket, még a saját csapatát is. Viszont mi lenne Gigivel, Jerzyvel, Lacival Béci nélkül? És hát a mai viselkedésével szerintem az utolsó Béci fanok is kiábrándulnak. Menjen mostmár ki, lehetőleg ne az én környékemre.

 • B Kata75

  Ne tulozzunk már Bécivel kapcsolatban!!!Egyáltalán nincs szo arrol,hogy ő nekitámadt volna Alekosznak,a nagy szinésznek!!!!Alekosz részegségéröl senki nem beszél????Vegyük már észre az az ember egy alkohol függö!!!!!És egy nagy szinész!!!!!!

 • Salge

  Béci egyáltalán nem nagyképü!!!Öszinte és nagyonis szinpatikus mert nem egy kétszinü,alkoholfüggö,szinészkedö ember!!Tiszta és gyermeki aranyossággal élö személy aki tudja az indulatait kordában tartani.Nézzük meg Évát aki egy kétszinü,okoskodo,rosszindulatu,alkohol és cigarettafüggö,egyszoval gusztustalan nö,tele egy nöhöz nem mélto viselkedéssel.Vérlázito.A villa léte nélküle nyugodtabb lenne és kibontakozna mindenki akit eddig megalázott és elnyomott.Ez a nö egy hányingerkeltö és idegrombolo ember.

 • Meggymag

  Még, hogy Éva nyomja el a többieket? Nem Bécit és Gigit akartad mondani? Évával gyakorlatilag nem is állnak szóba normálisan, úgy meg elég nehéz elnyomni valakit is. Meg amúgyis 6-an vannak kettő ellen, szegény Éva (azzal együtt, hogy megéri a pénzét) nem tud mást csinálni, mint védekezni és neki ez a stílusa a védekezésben. Vagy csatlakozhatna az ötökhöz, de megértem, hogy nem akar Bécike alattvalója lenni.

 • Pötyi

  A lopást Olivér és Éva kezdte,ti alkoholistákkal szimpatizálo rajongók erre ugye nem akartok emlékezni!Az lehet ,hogy Béci 11 évesen bandába verődve futott a redőrök elől,de megváltozott és ez a nagy dolog példát mutatva a hasonló származásuaknak.Tanult,dolgozott keményen,sportolt, táncot tanít és versenyzett.Világbajnok ,Magyar bajnok lett,van mire büszkének lennie.Nem véletlenül mondta,hogy nyerő tipus.Örülni kéne hogy vannak ilyen roma gyerekek is és nem pedig a földbe döngölni.Hajrá BÉCI

 • Kat60

  Alekosz és Éva egy nagy alkoholsta mind a ketten haza mehetnének mert nem csinálnak semit csak isznak egy férfinek is csunya ha berug akkor egy nönek gusztustalan éva

 • Bandita

  Béci egy mocskos gengszter aki mindenkin átlép átnéz köcsög kétszinü. És amiket irtak róla 50% igaz

 • Popcorn

  Sohasem szerettem a Gigiéket. Ő mondta: Példát akarok mutatni!
  a pornózásból vagy a mesztelenkedésből?? Azt gondolja a kintiek nem tudják a multját? No és a Gina! Az aztán egy “diszpinty” Hála,. hogy kikerült.
  ikor sztárolják a NEKEDVALÓ müsorban azonnal többen más csatornát választunk. De akik beválasztották?? Őket kell elmarasztaaaalni. Undoritó egy nőszemély!Üdv. és hajrá Alekosz!

 • Popcorn

  IEz a Béla végképp undoritó volt, mikor az Alekoszt macerálta! “görög isten, kaviár evő”… stb.ronda irigy és gusztustallan egy féreg.
  Mit hozhatott a szülői házból??? Albérletben lakni egy életen át? Hogyan éltek és hová tették a szülők a fizetésüket? A Gigi is ugyan olyan, mint a rujdtáncos Szandi.
  De ilyen foglalkozásuakat beválasztani? Kikérem magamnak!
  Hajrá Alekosz!
  Üdv..

 • Liebereva

  Én nagyon örülnék ha a testvérek lennének a befutók!!!

 • Popcorn

  A legutóbbi NekedValó műsorban ismét meghivták a Ginát. Tessék mondani: ki sztárolja ezt a prostit? 5 évig mit csinált? Ez tudott dolog! Szégyen, hogy ilyen személyt szerepeltetnek!
  A Mádai Vivien aranyos, szerintem tehetséges – fiatal korára való tekintettel – Okossan kérdez és moinden szempontból szép, dekorativ kis hölgy.
  Többre értékelem az ő “szereplését”, mint aki felolvassa a hireket.
  Remélem, ha a müsor befejeződik lesz lehetősége képernyőn maradni!!
  Én az Évát kedvelem és az Alekoszt. Teljes mértékben az Évának drukkolok, ő egyenes és szókimondó nő.
  Hajrá Éva és Alekosz!
  Köszi és üdv.

 • Popcorn

  Már többször hozzászóltam, de bánt, hogy a 20-án az “okosan” szó tévedésből két ss-re sikerült. Utólag vettem észre. Mindig törekszem és tudom is a jó helyesirást.
  Szóval: az Évának maximálisan drukkolok, ha Ő nem lesz bent, kit kell nézni?? Az unalmas Lacit és a többit. Akkor tényleg szürke és unalmas lesz a müsor.
  Hajrá vasárnap Éva, no és a szivem csücske az Alekosz.
  Üdv. Popcorn

 • macsek

  Kedves Popcorn! Köszönjük az értékes hozzászólásokat, az elütést javítottuk!

 • Basa Piroska

  Béci!Te egy őszinte vagány srác vagy és ha ezt egy 70 éves nagymama mondja
  így is van.Életem során sokféle emberrel találkoztam,hamar megismerem ki milyen ember.Ne törödj vele ki mit mond,Te vagy a villában a legjobb.Őszintén remélem te
  leszel aki megnyeri a játékot.Olivértől Alekosztol na meg az évától ki ráz a hideg.
  Mindent bele Béci!!!!!

 • FARKAS ANIKO

  Az rtl nagyon gusztustalan mert a bécinél és a gigit direkt ki ejtette a stáb mert cigányok és tisztességesek nem védem oket de nagy mocskos az rtlel lefogom járatni

 • kacsa

  már megbocsáss de az éva nem érdemli meg hogy bent legyen mert…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ez elég szégyen hogy rá van szorulva az alekra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • kacsa

  sziasztok viki vok!és úgy gondolom hogy Béci a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!naon szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja és ezt mindenkinek attól hogy béci cigány attól még nem kell elitélni !naon tiszta és rendes!!!!!!!!sok puszi neki

 • kacsa

  nem szégyeled magad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem mocskosak !!!!!!!!!!!akk kora nagyképű vagy hogy azt már nem lehet elviselni!

 • Katalin Fekecs

  igen bunda volt az biztos ,mert én rengeteg sms küldtem a Bécire és a százalék még is ugyan annyi maradt mint amikor elkezdtem küldeni
  a rettentő buta Alekosz és a még sötétebb Éva a nyerő ,mert sajnos a szavazók többsége is olyan sötét mint ők.
  Normális ember nem hiszem ,hogy szavaz ilyenekre mint az Alekosz meg az Éva.Éva az ország szégyene na és nőké.
  Alekosz meg a pasiké bár én őt nem nevezném pasinak.
  Szerintem MELEG és azért környékezi a lányokat,hogy ezt leplezze.
  Olyan ronda,hogy ép elméjű nő nem feküdne le vele.Esetleg aki egy szinten van vele vagy egy szinttel alatta.
  Na ebből fognak születni a gnóm gyerekek.

 • Katalin Fekecs523

  bandita,popcorn egy mocskos gengszter aki mindenkin átlép átnéz köcsög kétszínű. És amiket írtak róla 50% igaz
  ezt úgy másoltam ki és illesztettem be ide ,csak azért hogy tudjátok miket írnak rólatok.
  ráadásul voltatok letartóztatva is legközelebb azt is felteszem ha a Gigit a Ginát és a Bécit pocskondiázzátok
  A nyomukba sem léphettek!!!!!!!!

 • Akrick

  Az 1 érdekes kérdés,h. ki a hülye!Éva többször bizonyította villában,h. milyen intelligens, okos!
  A béci meg a butuska húga pedig azt bizonyították sokszor,h. inkább az iskola mellé jártak, bár ahogy megismertük a szüleiket, nekik ez valszeg nem okozott problémát! Inkább biztatták őket,h. árulják a testüket és lopjanak!
  Engem csak az érdekelne, szerintetek a gigi nem olyan , mintha transzvesztita lenne?
  Ronda vastag combok, semmi mell, szőrös test, ahogy láthattuk mindannyian, mindenhol ronda fekete szőrös a teste, bajusz, hát, váll, combok! Most is kiráz a hideg az undortól! És az a lófej is elég fiúsan karakteres!Szerintem átoperálták fiúból, azért fürdött mindig ruhában!!!MIT GONDOLTOK? TRANSZVESZTITA A gigi????

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?