Hivatalos oldal:

VV AnikóKategória: TV sztárok
 • ani2.jpg
 • ani1.jpg
 • ani3.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss VV Anikó hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • törperő

  Szerintem Anikó érzései is elég labilisak, hiszen a Laci távozásakor annyira sírt, mintha valami nagy tragédia történt volna. A villában hol egyik, hol a másik csapattal haverkodik, valószínű ez a taktikája. Remélhetőleg ez a taktika nem válik be, nem jut el a döntőig.

 • kacsa

  na most már csak ő van egyedül a legerősebb!!!!!!!!!!!!!ő fogja megnyerniiiiiiiiiiiiiiii

 • Samus

  Szia Aniko!nagyon szeretlek:)remelem te nyered meg!:)Szamuel vagyok SzlovakiaROL

 • morgó

  Remélem, nem Ő nyeri meg. Tényleg igazi napraforgó. valójában ő senkit nem szeret igazán, csak az önös érdekeiért küzd, több-kevesebb sikerrel. Igazából őt sem szereti a másik három ember, mivel már volt idejük alaposan kiismerni.

 • huhogó

  Így jár, aki rossz lóra tesz fel. Hülyeség volt Évát kihívnod. Tanultál belőle, de most már késő A játék végére már túlságosan magabiztos lettél. A párbajon tartottátok, amit megígértetek egymásnak, úri nőként viselkedtetek. A napraforgó taktika nem jött be. valószínű, jobb lett volna, ha mást viszel ki. De ugyan kit? Az Alekosztól tartottál, mert őt vélik a legerősebbnek, Jerzy meg okozott már meglepetést.
  Így jó, ahogy van. Különben a 4. hely is szép..

 • veramaca

  hugóka,ha becsületes lenne az rtl szavazás eredménye akkor Anikó nyert volna nem az Éva.
  Évát az Oli talpnyalói támogatták bosszúból,pedig a románcot az Anikóval Oli barátotok kezdte.Remélhetőleg erre majd a drágalátos barátnője is rá jön.Jerzyt is bosszúból szavazták vissza Béci ellen.Bunkó egy társaság .
  Hajrá Anikó és Béci,sok sikert az életben.Amit megszereztek az tiszta úton fogjátok megszerezni,nem úgy mint a két piás.

 • veramaca

  Téged nem zavar,hogy az az egész csalás volt,meg bosszú az Orrturkáló Olikától?Nem tudni ki a zsánered,de szerintem a piás csapat a példaképed.Hát nem irigylem a társadat,ha van egyáltalán.

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?