Hivatalos oldal:

Való VilágKategória: TV- és rádióműsorokSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Való Világ hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • vvfan

  Na kiváncsi vagyok ki lesz ma a kiválasztott. Évára tippelek.

 • ginimini

  Azon gondolkodom, hogy a valóvilág szerkesztői mikor döntötték el, hogy ki nyerje a játékot, mindjárt az elején, vagy csak menet közben jutottak erre az ocsmány döntésre?
  Csendes szemlélője vagyok ennek a műsornak az elejétől fogva és bizony egyre nagyobb csodálkozással figyelem, azt a rafinált, de undorító kampányt, melyet Alekosz mellett visznek véghez. Sulykolják az emberek agyába, hogy ez a fiatalember, mekkora ász, milyen választékos a modora, mennyire üres is lenne nélküle a villa! Ebben nagy segítségükre vannak a műsorvezetők, bár elképzelhetőnek tartom, hogy Ők valamilyen szinten vétlenek is lehetnek, hiszen megkapják előre a szöveget, melyet felénk nézők felé közvetíteniük kell! A fókusz műsorvezetője szinte “Istennek” nevezi Alekoszt, Évát pedig úgy állítják be, aki nélkül akár be is zárhatnák a villát! Minek nevezhetjük akkor ezt, ha nem részlehajlásnak?
  Alekosz egész életét végig kísérhettük, hiszen külön kisfilmeket vetítettek nekünk az esküvőkön nyújtott zenei teljesítményéről. Minden neked való műsorban láthatjuk, hallhatjuk az anyukáját, igaz néha egy kicsit Ő is spicces állapotba kerül a “Laci betyár” pálinkájától, de az a lényeg, hogy ott van és beleüvölt mindenki beszédébe, mert az Ő fia az ász, és mindenki aki Alekoszt hívja párbajozni, csak és kizárólag vesztes lehet. Persze egy anyának ez a dolga, de nem lehetne ezt kevésbé alpári stílusban tenni? Lilu szerint Laci egy agresszív ember, olyan akitől félni kell mert sosem lehet tudni mikor tör ki?? Honnan tudja? Beszélt már valaha olyan emberekkel akik ismerik Lacit? A neked valóban hívtak már be a Laci barátai közül, de a “kedves” Vivien nem igen engedte szóhoz jutni Őket, hiszen nem az mellett kampányoltak aki azon a héten a fiatal lánynak szimpatikus volt! Mi van Béci barátaival, esetleg Szandika barátaival, de folytathatnám a sort, mert Alekosz és Éván kívül, senkit nem sztárolnak ennyire a villából!
  Ez a műsor hasonlóan működik a hipnózishoz, hiszen, ha belénk nézőkbe folyamatosan azt sulykolják, hogy Alekosz és Éva a nyerő, néhányan hajlamosak vagyunk ezt tényleg így is gondolni, hajlamosak vagyunk megfordítani az emberi normákat és a rosszat fogni fel jónak és fordítva!
  Mielőtt még valaki lekiabálná a fejem, tisztában vagyok vele, hogy ez egy szórakoztató műsor, de nem ez a való világ! Nem gondolom hogy a lassan beszélő, de lényeges dolgokat nem mondó, konyakos pohárral a kezében közlekedő Alekosz bárkinek is lehetne mérce, esetleg bárki azt mondaná, hogy bizony én is olyan szeretnék lenni, mint Alekosz! Esetleg Éva, a már már alkoholizmusba hajló, örökké, kötözködő, napraforgó stílusával, lehetne szimpatikus bárkinek is! Igen Éva bizony a napraforgó, hiszen idáig ki nem állhatta Gigit, most viszont ” Te vagy az egyetlen akiben nem csalódtam itt a villában, téged kedvellek a legjobban” mondata után Ő saját maga mutatta be magát!
  Nincs nekem semmi gondom egyik játékossal sem, csak bántja az igazságérzetemet, hogy ennyire feltűnően nyomják a szerkesztők Alekoszt! Nem mondhatják, hogy ezt én érzem csak így, hiszen végig nézhetem az Alekosz kisfilmjét a tv. csatornáján főműsor időben, végig hallgathatom a műsorvezetők szájából az Alekosz magasztalását és többiek leszólását! Így ebben a formában már nem fair ez a játék és hiába is állnának már le, az emberek fejébe belesulykolták az Alekosz és az Éva strófákat és sajnos rengeteg ember nagyon könnyen befolyásolható!

  Száz szónak is csak egy vége, ez a játék már nem faír játék, mégpedig a szerkesztők és a műsorvezetők részrehajlása miatt. Csak egy érdekesség: mikor Olivér a nagyképűségével kiesett, akkor Ő akart kiesni és a Béci azért nyert akkora fölénnyel, mert Olivér így akarta?! Egy frászt elege volt a nézőknek a pofátlanságaiból és a dedós, általa viccesnek gondolt “tréfáiból”, na meg nem utolsósorban az Anikóval folytatott gusztustalan enyelgéséből, mikor Ő fennen hangoztatta, hogy neki komoly kapcsolata van! Milyen kapcsolat az olyan, ahol valamelyik fél nem bír ki három hónapot hűségben a másik nélkül? Olivér barátnője helyében, páros lábbal rúgtam volna ki ezt a palit, minden pökhendiségével együtt! Egy egész ország előtt alázta rommá azt a nőt, akit állítólag mindennél jobban szeret, csupán azért mert egy csinos fenék megtetszett neki.

  Na de elkanyarodtam a témámtól. Ez egy játék és mint ilyen arra lenne hivatott, hogy a legjobb, a legkitartóbb, legügyesebb ember nyerje meg, minden belső segítség nélkül! Sajnos ez már nem fog menni, mert a szerkesztők, és minden olyan ember akin ennek a játéknak a tisztasága múlhatna, részrehajló lett Alekosz felé. A kérdésem pedig csak annyi lenne, hogy miért?????

 • Kisherceg

  Ginimini! Nagyon jókat írsz és szerintem a többségében igazad is van. Tényleg látványos, hogy az rtl a két klikk közül melyik mellé állt. Ennek annnak ellenére sem tudok örülni, hogy bevallom én is inkább az Alekosz-Éva vonal mentén állok. És mondjuk nem azért, mert amúgy példaképnek tekinteném őket, de a másik csoporttól tiszta depressziós leszek, ahogy falkában erősködnek.
  Viszont szerintem lesz még itt meglepetés, mert túl nagy papírforma Alekosz győzelme ahhoz, hogy tényleg megtörténjen. Lehet, hogy Alekoszt kiejti Béci, Bécit kiejti Laci, stb. és valaki nevető harmadik nyer. És azért valljuk meg, Olivér-Éva-Alekosz nélkül bukott volna a való világ, így meg mindenkit levert vele az rtl. De én se örülök, hogy őket nyomják a központból, mert a nézők nem hülyék, és egyszer majd előjön a csak azért se szavazok rájuk mechanizmus.

 • macsek

  Aki az IQ tesztet szeretné kitölteni, itt található: http://www.valovilag.hu/iqteszt

 • Popcorn

  Azt nem értem, hogy miért kell élő állatokat szerepeltetni a müsorban?! Az állatvédők ehhez mit szólnak? Más, ha a helyszinen élőhelyükön megtekintik őket, de ezeket a szerencsétlen állatokat vonszolni össze-vissza? Mást nem tudtak a “nagyeszüek” kitalálni? Ezek, szerint csak ennyire futotta.
  A Laci olyan 0, azaz nulla, de mit is keres még mindig a Villában? Már rosszabb, mint a Jerzy, pedig az is csak uszik az árral és csak van.Hajrá Alekosz! Neked drukkolok kezdettől fogva, bár annyi idegen szó ne használnál, talán van olyan, aminek a magyar megfelelőjét nem is tuidod. Olyan szép és választékos a magyar nyelv, miért akarunk idegen szavakkal “ékeskedni”
  De azért hajrá ALEKOSZ!

 • Nikiii

  *Eléggé gáz a valóvilág az egész egy nagy sz*…a Szandika 2011.03.12-én esett ki…
  -.-”
  csak úgy megjegyzem: Szandikának kellett volna visszamennie,mert Béci semmit nem csinál a villában…menne haza…-.-”
  jaaa me az Évánál látszott a playbeck…
  Anikónak: IMÁÁÁÁDUUNK!!! Te és a Szandika vagytok a legjobbak.(L)(L)

 • Panci

  Szép dolog az adakozás, de amúgy ez volt a legunalmasabb hét a Villában, a “gála” pedig nagyon gázra sikeredett.

 • Arkosigabi

  Miért nem lehet egy este se nyugodtan nézni az onlie adást!??????

 • Popcorn

  Hello!
  Drukkolok az Évának, hogy Gigi ellen nyerjen. Ő ilyen és nem más, gondolom a való életben sem. Dekorativ és szókimoindó, ha kell!
  Az hogy közönséges – és a politikusok???!! D.T. – ma már szinte megszokott, tőlem mindig is távol állt.
  Csak legalább a 3 közé a finisbe bekrüljön az Éva, Alekosz és Anikó. Rácz banda menjen haza minél előbb!!
  Üdv: “popcorn”

 • Pablo

  Én is Évának szurkolok ebben a párbajban, meg igazából – talán Anikón kívül – az egész játékban is. Nagyon unalmassá válna a játék, ha együtt maradnának Ráczék a csicskásaikkal együtt, és eldöntenék maguk között a terveikben szereplő Béci-Gigi-Laci-Jerzy sorrendet. De most fordul a kocka, és kiváncsi vagyok például hogyan alakul Béci és Jerzy kapcsolata Gigi kiesése esetén, mert az sem tűnik egy őszinte barátságnak.

 • eva_1975

  Éva apja szerint is ő egy gyógyszer függő ha nem nyeri meg a párbajt akkor vissza esik! Egy utálatos nő !! Kinek mi közze van hozzá hogy más mit csinált és Éva mivel foglalkozik szerintem rosszabb mint az egész világ köpköd ocsmányul beszél! Szavazunk Gigire megérdemli! Mi az hogy az apja dönti el ki nyerjen EZEK TANULT EMBERNEK MONDJÁK MAGUKAT ????????????????????

 • Eva_1975

  Igaza van genimini itt már el döntötték hogy ÉVA és ALEKÍNYÓ nyeri meg persze hogy STHOLT is neki szurkol egyformák! Alekosz miért nem adott az ügyvédnek pénzt hogy kihúzza STHOLT ? Éva meg csak egy alkoholista nő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Eva_1975

  Igen csak a két nyomorék alkoholistákat nyomják mivel ők mind a ketten egy utolsó szemét ládák! Egyik ill 2 alkoholista a másik magában gyógyszer függő

 • HajráÉva

  Láttad már Gigid őszintén mosolyogni? Én csak úgy, hogy borsózott közben a hátam. Sugárzik a gonoszság a nézéséből.

 • HajráÉva

  Láttad már Gigid őszintén mosolyogni? Én csak úgy, hogy borsózott közben a hátam. Sugárzik a gonoszság a nézéséből.

 • Eva_1975

  Igen ugy látom te sem tudod ki mellé állj! egy utolsó gennyláda mellé mint Alekosz ilyen érdemli meg?

 • Eva_1975

  Itt van a kérdés hol van ilyenkor az hogy nem az rtl club dönti el ki lesz a nyerő hanem a közönség! Eddig miért nem változott amikor Alekosz ment ki Gombival és nem változott 3 órán keresztül az állás? Pedig Gombinak kellet volna vissza jönni

 • Kolos

  Gombinak Alekosszal szemben??? Eléggé el vagy tévedve. Gombi: unalmas, rosszindulatú, férfiatlan, buta; szívesen írnék jó tulajdonságokat is, de nem nagyon jut eszembe egy sem.

 • Eva_1975

  Ilyen nőt akkarnak tovább nézni mint Éva ha igen akkor tanulhatnak ettől az idegbeteg nőtől és az alkohol szagú Alekosztol megérdemlik hogy ilyen köcsögöket nézenek!

 • Eva_1975

  Egy picit te vagy eltévedve én mint kivül álló láttom a tévén keresztül hogy tegnap is mit csinál ez a kis Buzi Alekosz hányingerem van tőle !!!!!!!!

 • Kiscsillag

  A szagot nem érezni a tévén keresztül :) , úgyhogy én például nekik szurkolok.

 • Kovacsannakatalin

  Eva -Gigi párbaj csalás volt,megmutatták az arcukat és Gigi vezetet,erre Eva is rájött.Ez nem játék csalás szép példa alkoholista ,idegbeteg nö,játszik tovább,eszt már nem érdemes nézni.Olivér a csürhe bandájával micsoda ricsajt csinált..Egy szoval megjátszot az egész,aszt ejtenek ki akit az RTL producerje akar,csalásÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍAncsa

 • CSILLA755

  szavazás előtt gigire nem fogadta el az sms eket!!!!BUNDA AZ EGÉSZ!!!!!!!Nézhetjük tovább az idegbeteget!Gratula!

 • Laci Varady

  alekosz a sztár és éva alekinyo fog nyerni csá

 • 2NIKOLE2

  alekosz és éva a nyero . ugyis alek fog nyerni efelott semmi kétség .beci huz haza mint az a hulye lanytesot aki csak kurvaskodni tud . laci nagyon urulok hogy fel attad . aniko egy szebb lany mint gigi es okosabb. éva a legjobb csaj es o benne lesz a legjobb haromba ,tokéletesen jatszik. NIKI SLOVAKIABAL

 • 2NIKOLE2

  TE VAGY AZ IDEG BETEG TE HULYE CSILLA755

 • Diabia

  éva és alekosz a legjobb .béci utállak tuny haza a rihajhoz gigihez .laci jo hogy felattad nem oda valo vagy mert oreg vagy mar.aniko kedvellek de te se oda valo vagy .szandika nagyon jo volt .alekinnyo mert nem jelentkeztel a megasztarba bisztos megnyerte volna nem ugy mint az a hulye ildiko aki bement a csillag szuletikbe es csak versell mint egy hulye .szerintem kezeltetni kéne otet csak szényent hozott az egesz magyarorszagra és plane magara . sehova nem valo az a rihaj.

 • Diabia

  a rozbaja legyen annak aki alekoszt es eva szidja

 • Eva_1975

  Mit képzelsz magadról te majom te rád jöjjön a gyihera mindenki annak szurkol akinek akkar amugy meg lehet a családodnak mondani ilyeneket! Tartsd meg a véleményed mert feljelentelek az ilyen sértésekért!

 • Eva_1975

  Amúgy tanulj meg helyesen írni te bunkó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Eva_1975

  Magaddal foglalkozz ne mással! Tudod először helyes írás utána szöveg!

 • Eva_1975

  Neked meg mi közöd hozzá magadból indulsz ki a kurválkodás szempontjából foglalkozz Szlovákiával ne a Magyar néppel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Eva_1975

  Ez Diabliának szól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • DADS

  Baromság a valóvilág és hülye aki nézi.

 • Popcorn

  IHello!
  Hát nem kis összeg a félmillió forint, amit a kiesett vv játékosok kapnak. Nem irigylem, de valamit produkáljanak a villában! Néha unaalmas és semmitmondó a jelenlétük.
  Miért megengedett,, hogy a STORY lap cimlapján kikiáltják ANIKÓ fényképével, hogy ő a nyertes? Honnét tudhatják, ez a Való Világ összes “készitőinek” a teljes lejáratása. Remélem lehet tenni ellene, vagy azonnal megcáfolni!!!
  Én az Alaekosznak és az Évának szurkolok kezdettől fogfa. De nagy ajándék volt számomra – nem vagyok egyedül -
  hogy a Béci kiesett. Az egész lényed ellenszenves számomra és a mentalitása?? szörnyü.
  Csak ennyi akartam mondani.
  Üdv. egy naponta mindig a tv előtt gubbasztó VV drukker.

 • Kobika47

  ÉVA! Legyél érős ,okos és szép lány vagy! Nekem kezdettől Te vagy a kedvencem, A kitöréseid,örömeid, sirogatás teljesen természetesen jön le ,nem szinészkedés,. Amikor örömödben végighemperegtél a szinpadon tök jó volt, annyira örültél hogy eldobtad magad, hirtelen erre voltál képes, De ki tudna hasonlokat produkálni? VISSZA KELL MENNED GYÖZTESKÉNT! Hajrá Éva szoritok neked, és Olivér és Alekosz rajongok is szavazzanak Rád, megérdemled, hisz tehetséged is megvan hozzá. Most van 2 napod sportolj, eddzed magad az eltereli a gondolatod a párbajrol, hisz csak arra gondolj Te gyered meg,. Nekem az Anikoval az a problémám :veled sokszor ocsmány módon beszélt,amire nem adtál okot. hajrá , hajra….

 • hitman47

  Számomra ez a műsor – ha nevezhetjük egyáltalán annak- teljes mértékben élvezhetetlen és nézhetetlen. Egyáltalán nem érdekel, hogyan élnek ezek az emberek összezárva, azért, hogy végül elvigyék a főnyereményt. Szerintem mind kétségbeesettek, akik nem tudtak érvényesülni az élet más területén, és végső megoldásként ezt a műsort választották. Remélve, hogy majd elviszik a főnyereményt.  Mikor a VV3-nak vége lett, abban bíztam, hogy nem lesz folytatása, de az sem okozott túl nagy meglepetést, hogy elindították a fantasztikus negyedik „szériát”. Abban az intervallumban, míg a műsor ment, távol tartózkodtam a televízió készüléktől, és megkíméltem magamat, attól, hogy elszörnyedve nézzem mit műveltek azok az emberek. 

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?