Hivatalos oldal:

Rubint RékaKategória: Sportolók, edzők
 • rubi4
 • rubi3
 • rubi2Szólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Rubint Réka hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Popcorn

  Lehet, hogy a Rubiint Réka nagy sztár és még az utolsó pillanatban szülés előtt is tornászik,. de ő természetesen szült??? A császármetszés az már mesterséges és ő osztja az észt. Nálunk az Anyám 4, azaz négy gyermeket hozott otthon világra egy bábánál. Mind a négyen nyugdijasok vagyunk.

 • Boti

  Nekem szimpatikus a hozzáállása, nem tűnik egy beképzelt celebnek. Az kicsit béna volt, ahogy végigturnézte a médiát leendő fia különleges képességeivel, de megbocsájtom.

 • Hercegno 1

  Rubint Réka egyike a legismertebb magyar közszereplőknek, ha úgy tetszik celebeknek.  Éppen ezért nem meglepő, hogy ahány ember annyi féle véleményt mondanak róla. Nehéz eligazodni ebben az útvesztőben, hiszen rengeteg pozitív és negatív kritikával illetik, mint személyi edzőt, édesanyát, nőt, feleséget, és mint embert. Egyet azonban nyugodt szívvel kijelenthetünk; valamit nagyon jól csinál. Sikeres a magánéletében és a munkájában is tömérdek elismerést kapott már.  Akkor vajon miért van annyi „ellensége”? És miért vannak olyan sokan, akik mindezek ellenére a másik táborba tartoznak? Azt tudjuk, mivel érdemelte ki az elismerést, ezért érdekes lehet, hogy mivel váltotta ki a sok negatív kritikát. Vagy csak mi, hétköznapi emberek, irigykedünk a sikereire, miközben úgy érezzük, az élet velünk „bezzeg” nem ilyen kegyes? Talán egyszerűbb olcsó vádaskodások mögé bújni? 

 • newsboyz89

  Szerintem is érdekes , hogy ilyen negatív visszhang van a Schobert -Rubint páros körül. Talán épp azért, mert olyan dologgal lettek sikeresek, mint a fogyás, a külső, amit még itthon az emberek nem ismernek el fontos iparágnak és egyáltalán nem ez a hangsúlyos a középkorú embereknél. Az átlag magyar ember annyit dolgozik olyan kevés pénzért, hogy egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy úgy étkezzen, eddzen, mint ahogy azt Rubint Rékáék. Így nehezebb is elérni azt az álomcélt, amiről Norbiék úgy állítják be , hogy egyszerűen el lehet érni , ami azért nem igaz.Ilyenkor lehet hibáztatni valakit és ők kézenfekvőek, ne meg persze irigyek is az emberek . Vagy nem?

 • Jutkazold

  Miért beszél idegesítő fejhangon?Mondja már meg neki valaki, a mondat végén levisszük a hangsúlyt (kivétel a kérdőszó nélküli kérdő mondat). Szörnyű hallani, amikor ,,kunkorít”.

 • 89

  Szerintem is egy kicsit furcsán beszél, de attól még jók a mellei,
  de félretéve a szót; a celebek azért celebek mert nem az eszükért hanem (általában furcsa) teteikért majmoljuk őket.

  Végül pedig…

  Szerintem egy házas és több gyerekes nőnek (jelen esetben Rékának) nem kellene mutogatni szép (de szilkon)
  melleit; gondoljunk bele mennyi férfi megnézi (közben miket csinálhat a …-jával, de csak a legrosszabat mondtam de akkor is)

  Mi lessz ha a gyerekei felnőnek s tizenévesek lesznek, majd mondják nekik a suliban:
  ,,Láttam anyád csöcsét”
  illetva ha ő maga meglátja (gondoljunk csak bele.)

  Szóval tetteink előtt ne csak a közeli hanem a távoli jövőbe is gondoljunk bele!

  Kérem kommentáljátok.

 • Dadogo

  Sajnos nem bírom sokáig elviselni, ez egy mű-Nő! Se a hangja, se a külseje nem képernyőre való.
  Teljesen egyetértek “89″-el, a gyermekeit már előre sajnálom, sokat kell még kiállniuk anyuka miatt!

 • http://www.mehpempobolt.hu/ Méhpempős

  Ilyen lesz a világ ha a pénz az úr.

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?