Hivatalos oldal:

Oláh IbolyaKategória: Énekesek, zenészek
  • olah2.jpg
  • olah4.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Oláh Ibolya hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

  • http://www.facebook.com/people/Velő-László/100000055209232 Velő László

    Szerintem meg ez a Hülye Picsa nem tud énekelni. Mi van kisanyám? Lecsuszott az egzisztenciád? cseszegeted a most befutókat? Én nem szeretem a magyar dalokat, sőt nem is szurkoltam nagyon egynek sem, de mégis azt mondom a te éneked a rikácsolás. Tán már nem foglakozott veled a sajtó? valahogy cimlapra kell kerülni mi? Hülye liba. Gá Gá gá. ne felejsd el hogy te is honnét jöttél, Annyira azért nem vagy te nagy énekes hogy igy ellemez valakit akiért jobban rajongnak mint érted.

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?