Hivatalos oldal:

Liptai ClaudiaKategória: Színészek
 • liptaiclaudia3.jpg
 • liptaiclaudia5.jpg
 • liptaiclaudia4.jpg
 • liptaiclaudia1.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Liptai Claudia hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Trikkal Jánosné

  Kedves Klau!
  Nagyon sok boldogságot kívánok neked.Ne is törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel! Ennyi megpróbáltatás után végre nem vagy egyedül. Légy nagyon boldog!

  Szeretettel:Erika

 • tündér

  Szerintem jobban állt neki a hosszú haj. Ez a rövid, szőke kissé még öregíti is. A műsorvezetői stílusa meg lehetne visszafogottabb, nem olyan harsány.A Jóban, rosszban jól alakítja a doktornőt.

 • bobo

  Elég felháborítónak tartom, hogy rokkant kártyával parkolt. Úgy látszik nem foglalkoztatják eleget a színházban, tévénél, hogy így kell spórolnia, mert abból a szerény gázsiból parkolásra már nem futja!

 • newsboyz89

  Liptai Claudia vagy Ördög Nóri ?  Ha belegondolunk, hogy ki kis hazánk 2 nagy televíziójának legmeghatározóbb női alakja, szerintem egyértelmű, hogy az RTL-nél Ördög Nóri a TV2-nél Claudia viszi a pálmát. Míg Claudia a “NŐ” -t testesíti meg, kacér, kihívó, csípős humorral, addig Nóri kislányos bájával hódít. Mindketten erős, határozott személyiségek, nekem Claudia kicsit  “keményebbnek” tűnik, éppen ezért a Mokka komolyabb témái is ól álltak neki. Nem tudom, hogy Nóri kedves, mosolygós természete, mennyire tudna megbirkózni egy igazi kemény, durva témával.Ti kettőjük közül kit választanátok?

 • Andrea

  Liptai Claudiáról elmondhatjuk, hogy a magyarországi tv sztárok/szereplők közül jócskán kiemelkedik mind kihívó külsejével, mind személyiségével. Személy szerint én nagyon szeretem a humorát és a stílusát. Számtalan műsort vezetett már, csak hogy néhányat említsek: Megasztár, Nagy duett, Mokka, Claudia show. Valamint a Jóban Rosszban c. filmsorozatban doktornőt játszik jelenleg is. Ezek tudatában már nem kérdés, hogy ő a TV2 vezető műsorvezetőnője és egyben meghatározó alakja. 

 • HB

  Liptai Klaudiának jó stílusa van, de nem áll jól neki amikor empatikus és komoly témákban foglal állást. Maradjon a laza humoránál ami nagyon kellemes és üdítő. 

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresik

Liptai Claudia    liptai klaudia    liptai claudia honlapja    Liptai Claudia kepek    liptai claudia facebook    liptai    muri enikő    liptai klaudia képek    liptai claudia facebook oldala    claudia liptai    liptai claudia haja    liptai klaudia haja     rubint réka    selena gomez    jennifer lopez    william levy    chuck norris    miley cyrus    Dukai Regina    Victoria Beckham    rihanna    mihalik enikő    völgyesi gabi aktfotók    soós szilvia életrajz    sági szilárd életkor    Sugár Ágnes    győrfi pál mikor született    sugárágnes    Nagy Csonttörő János Wikipédia    maya gold meztelenul    novák henrietta újságíró    solymos tóni mikor halt meg    


rólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?