Hivatalos oldal:

Liptai ClaudiaKategória: Színészek
 • liptaiclaudia3.jpg
 • liptaiclaudia5.jpg
 • liptaiclaudia4.jpg
 • liptaiclaudia1.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Liptai Claudia hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Trikkal Jánosné

  Kedves Klau!
  Nagyon sok boldogságot kívánok neked.Ne is törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel! Ennyi megpróbáltatás után végre nem vagy egyedül. Légy nagyon boldog!

  Szeretettel:Erika

 • tündér

  Szerintem jobban állt neki a hosszú haj. Ez a rövid, szőke kissé még öregíti is. A műsorvezetői stílusa meg lehetne visszafogottabb, nem olyan harsány.A Jóban, rosszban jól alakítja a doktornőt.

 • bobo

  Elég felháborítónak tartom, hogy rokkant kártyával parkolt. Úgy látszik nem foglalkoztatják eleget a színházban, tévénél, hogy így kell spórolnia, mert abból a szerény gázsiból parkolásra már nem futja!

 • newsboyz89

  Liptai Claudia vagy Ördög Nóri ?  Ha belegondolunk, hogy ki kis hazánk 2 nagy televíziójának legmeghatározóbb női alakja, szerintem egyértelmű, hogy az RTL-nél Ördög Nóri a TV2-nél Claudia viszi a pálmát. Míg Claudia a “NŐ” -t testesíti meg, kacér, kihívó, csípős humorral, addig Nóri kislányos bájával hódít. Mindketten erős, határozott személyiségek, nekem Claudia kicsit  “keményebbnek” tűnik, éppen ezért a Mokka komolyabb témái is ól álltak neki. Nem tudom, hogy Nóri kedves, mosolygós természete, mennyire tudna megbirkózni egy igazi kemény, durva témával.Ti kettőjük közül kit választanátok?

 • Andrea

  Liptai Claudiáról elmondhatjuk, hogy a magyarországi tv sztárok/szereplők közül jócskán kiemelkedik mind kihívó külsejével, mind személyiségével. Személy szerint én nagyon szeretem a humorát és a stílusát. Számtalan műsort vezetett már, csak hogy néhányat említsek: Megasztár, Nagy duett, Mokka, Claudia show. Valamint a Jóban Rosszban c. filmsorozatban doktornőt játszik jelenleg is. Ezek tudatában már nem kérdés, hogy ő a TV2 vezető műsorvezetőnője és egyben meghatározó alakja. 

 • HB

  Liptai Klaudiának jó stílusa van, de nem áll jól neki amikor empatikus és komoly témákban foglal állást. Maradjon a laza humoránál ami nagyon kellemes és üdítő. 

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?