Hivatalos oldal:

Kálmán OlgaKategória: Műsorvezetők
 • kalmanolga4.jpg
 • kalmanolga3.jpg
 • kalmanolga1.jpg
 • kalmanolga2.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Kálmán Olga hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • joco

  Nagyon jó műsorvezetőnek tartom. Ügyes, jól eligazodik a politikában, mindenről van saját véleménye. Okozott már meleg perceket sok vendégének.
  Csak így tovább, Olga!

 • Endre-racz

  hallo osztom a velemenyet

 • Meteor28

  feco szeretném megkérdezni miért nem kérdezi meg amikkor kormánypártiak megjelenek és vigyorogva űlnek a széken kiváncsi volnék hogy mért van olyan jo kedvűk olga figyeljen odda erre amugy lea kalapal őnn ellőt űdvőzlőm

 • Bago200

  aki azt mondja hogy meg lehet élni 47 000ft ból az kapjon anyi fizetést !

 • Dadogo

  Szeretem tárgyilagosságát, érdeklődését azon kérdésekről ami befolyásolja az átlagemberek életét.

  További sok sikert kívánok neki!

 • Tekebajnok

   Kedves Kálmán Olga,gratulálok a kitüntetéséhez,mindig figyelemmel kísérem műsorát.Műsorvezetésével kapcsolatban észrevételem,hogy mikor úgymond ellenzéki politikusokkal beszélget -szocik-stb,olyan vidámság ül az arcán,hogy az csodálatos és látszik ,hogy lubickol a boldogságba.Ellentétbe mikor kormánypárti politikusokkal beszélget,(zavarodottság jelei) mutatkoznak.Mikor politikusok leülnek egymással szópárbajra,akkor Önt is mint műsorvezetőt megmérettettné magát Bayer Zsolttal.

 • Pataki Gábor

  Ki az a kálmán olga?

 • Vendeg

  Kedves Olga!
  Tudja, hogy Dunaújvárosban áll talán 8 éve egy félkész, kihasználatlan FIDESZ stadion? Fel lehetne ajánlani Felcsútnak vagy Debrecennek.

 • Neditte

  Kedves Olga.

  Arra szeretnék kérni Önön keresztül minden jó érzésű Budapesti lakost, hogy pénteken a nagy “piknikre” minden szegényt,gyereket és hajléktalant akiket ismernek vagy találkoznak küldjék a Kossuth térre legalább lakjanak jól.

 • Magdi

  Kedves Olga!

  Figyelemel kísérem a műsorát.Fontos és jó műsornak tartom.Viszont lenne néhány jobbító szándékú észrevételem.Azt észlelem az utóbbi időben,hogy kevésbé érzékeli a lezajló változásokat.Próbálja nyitottabban  szemlélni  a dolgokat,szokatlan,új szempontokat keresni ,nem csak a megszokott utakat járni.Most az Ön felelőssége is ott van hogy segítse a szemlélet vátozását.A megoldások keresésének igényét a műsoron keresztül a nézők felé is közvetíteni szükséges.Azt hiszem  — ( és ezt mindenkinek mondom !!!!)—-  Itt az ideje új szemüveget feltenni !!!!!     További jó munkát. Üdvözlettel. :)

 • Zuzi

  Zuzi
  Kálmán Olga legelviselhetetlenebb tulajdonsága, hogy szereptévesztésben van! A saját véleményét sugallja, szajkózza. Nem beszélget a riportalanyaival, hanem kinyilatkoztat. Gúnyolódik, színészkedik, ítélkezik, stb.  Ő nem politikus, nem miniszter, nem bankár, nem pártelnök, ki a fene kíváncsi az ő véleményére?!!! Okosnak, okos, csak szégyen, amire és ahogy “használja az eszét” ! Nem egy kulturált, közszolga! Olyan érzése van az embernek, ha őt hallgatja, hogy nem a Tv társaságtól kapja a fizetését a “munkájáért”. Leider!
  Tarlós jól tette, ha erre figyelmeztette! Nemcsak a riportalanyait alázza gyakran, hanem ezzel a magatartásával minket nézőket is!

 • Péter

  Kedves Olga. Valóban nagyon felkészült, okos műsorvezető. A gond csak az, hogy nagyon egyoldalúan áll ki a baloldali volt kormánytagok és mecénások mellett. Helyes a jelenlegi kormány hibáit megvilágitani, de nem mindig csak a baloldali politikusoknak kell igazat adni. Főleg nem az oly sokat hibázó Gyurcsány – Bajnai párosnak, ugyanúgy a sértődött baloldal többi tagjának. Legyen pártfüggetlen, s birálja mindkét oldalt. Javasolnám az esti Egynes beszéd műsorát átadni Mészáros Antóniának, legalább arra az időre, amig a gyűlölet és rosszindulat távozik Önből. Kicsit lélegezzen fel és enegedje el a rosszat, majd felfrissülve folytassa szép hivatását.

 • Eőri Kálnmánné

  Kedves Kálmán Olga!
  Nagyon szeretem a műsorait,de arra most nem emlékszem pontosan,hogy az Ön műsorában szerepelt-e egy Kiss Zoltán nevű “blogger”,ha nem akkor legyen szives továbbitani neki a következőket:
  Már másodszor jutott szóhoz okt.4-én,hogy a nyugdijakkal kapcsolatos bugyuta,nyugdijfóbiás nézeteinek hangot adjon.A radikális nyudijcsökkentésért harcoló “blogger”másodszor kapott hangot
  az ATV-ben anélkül,hogy nyugdijas érdekvédelmi szervezetek,pártok,dilettáns elképzeléseire reagálhattak volna.
  Azzal,hogy az ATV ellenvélemények meghallgatása nélkül teret enged a ” blogger”ostoba nézeteinek hangoztatására,akarva akaratlan hozzájárul a generációk közti békétlenség szitásához.
  Miért pont a nyugdijasok biztositási alapon járó juttataását akatja igazságtalanul és jogtalanul csökkenteni?
  Valószinűleg azzal sincs tisztában a “blogger”,hogy a nyugdij nem szociális juttatás,de még csak nem is segély,hanem biztositási jogviszony alapján,hatályos törvények szerint jár.
  Talán eszébe juthatnának ötletek arra is, hogy lehetne a szürke és fekete gazdaságot jelentősen
  csökkenteni,az adó és járulékfizetési morált nagy mértékben javitani,nemcsak a jenelegi nyugdijak miatt,hanem annak okán is,hogy a mai aktivak is megfelelő nyugdijra válhassanak majd jogosulttá.Vagy hogyan lehetne közel félmillió külföldön dolgozó fiatalt itthon foglalkoztatni,
  további munkahelyeket teremteni.
  Saját fizetésének drasztikus csökkentése miért nem jut eszébe?
  Érthetetlen at ATV részéről,hogy egyoldalúan más érintettek meghallgatása nélkül teret enged
  ennek.

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresik

kálmán olga    Kálmán Olga honlapja    kálmán olga mellei    kálmán olga életrajz    kálmán olga született    kálmán olga önéletrajz    kálmánolga    kálmán olga életrajza    kálmán olga képek    kálmán olga facebook    simon oliver hivatalos oldala    kálmán olga melle     rubint réka    selena gomez    jennifer lopez    william levy    chuck norris    miley cyrus    Dukai Regina    Victoria Beckham    rihanna    mihalik enikő    völgyesi gabi aktfotók    soós szilvia életrajz    sági szilárd életkor    Sugár Ágnes    győrfi pál mikor született    sugárágnes    Nagy Csonttörő János Wikipédia    maya gold meztelenul    novák henrietta újságíró    solymos tóni mikor halt meg    


rólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?