Hivatalos oldal:

Galambos LajosKategória: Énekesek, zenészek
 • galamboslajos1.jpg
 • galamboslajos4.jpg
 • galamboslajos3.jpg
 • galamboslajos2.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Galambos Lajos hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Katalin

  Mélységesen fel vagyok háborodva Lagzi Lajcsi nyilatkozatán, mellyet a Frizbi műsorba tett az elhunyt Zámbó Jimmyről. Ha valóban a barátja volt Jimmynek, akkor egy jellemtelen, gusztustalan ember, hogy a BARÁTJÁT a nyílvánosság előtt KIADTA, azaz a leg titkosabb dolgait kipletykálta!  De biztos vagyok benne, hogy Zámbó Jimmy nem tartotta Lajcsikát barátjának!!! Mit szólna Lajcsika, ha a nyílvánosság előtt kiteregetnék az ő ügyeit is, és a gyerekei a TV-ben végignéznék, ahogy az apjukat kibeszélik igazságtalanul! Megérdemelné, hogy ezt tegyék vele is. Szégyenletes egy pasi!!!!! Nem lehet büszke magára!!!!! és a gyerekei sem lehetnek büszkék az apjukra!!!!!!  Még annyit, hogy Lajcsika nem tudja, hogy a BARÁTSÁG AZ SZENT DOLOG!!!!!!!!!
  Hát ennyi lajcsika……
  Gyetvainé

 • Sipőcz Ottilia

  Már CSAK a felesége iránti TISZTELETBŐL is és az ön helyében mélyen hallgattam volna erről a bugyis témáról…mire volt ez jó??????!!!!!!!!!!!

 • Jean Galant_Hussar

  Lajcsi, nagyon rád szálltak ! sajnos ! Irány mexikó ! Vissza se nézz !

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresik

galambos lajos    lagzi lajcsi honlapja    galambos lajos honlapja    galambos lajos elérhetősége    lajcsi    lagzi lajcsi elérhetősége    galambos lajcsi honlapja    galambos lajcsi    galambos lajos hivatalos oldala    victoria galambos    lagzi lajcsi hivatalos oldala    lagzi lajcsi honlap     rubint réka    selena gomez    jennifer lopez    william levy    chuck norris    miley cyrus    Dukai Regina    Victoria Beckham    rihanna    mihalik enikő    szölösi györgyi    szima gábor wiki    galambos lajos telefonszám    garamvölgyi lászló wikipédia    bereczki zoltan hivatalos honlapja    epres panni wikipédia    rubint kristóf wikipédia    hujber ferenc hivatalos oldala    bánó andrás életrajz    bánó andrás lánya    


rólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?