Hivatalos oldal:

Cseke KatinkaKategória: Színészek
 • csekek4.jpg
 • csekek1.jpg
 • csekek3.jpg
 • csekek2.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Cseke Katinka hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • hugi

  Nagyon tetszik a szappanoperában való alakítása. igazi, mély érzésű, családszerető a karaktere. Gondolom, a való életben is hasonlóan viselkedik. Csak így tovább,”Böbe” !

 • Tencsi

  Hát, én nagyon nem szeretem azt, ahogyan játszik. Szerintem mást sem csinál, mint ugyanazon a hangon kiabál. Szerintem nagyon nem hiteles. És a való életben… Úgy tudom elvált, és most egy sokkal fiatalabb férfivel él…

 • Kadar Martyna

  Kedves cseke kata! Tudod mit csinál a kedvesed Párizsban?Segitek!! megalapozza a jövöjét!!
  A madarak azt csiripelik erre felé a család döntése nem leszel feleség!!! Ja igen Hassan nem vihet egy szinésznöt a családba!!! A miértjére neked kell rájönnőd!!
  De ebben is segitek neked!Te nem vagy muslim Hassan igen, hát elég hulyén festet amikor társaságban hisztiztél kiabáltál vele! Lejárattad stb, na ezért rendelte a bátyja Párizsba!
  Ha hiszed ha nem ki kell érdemelni azt,hogy feleségül kérjenek egy lányt, és a fiu egész családja föleg a szülők(ha nem élnek) a legidősebb báty adja álldását az esküvőre!! Ha nincs álldás nincs esküvő!!!!
  külfőldi feleségek kiemelt figyelemmel figyeljük mikor jösz rá,hogy a nyaralás alatt szerelembe eset arab fiuk,csak a Schengeni vizum miatt esnek szerelembe!! Érdekes én pl a férjem országában élek hosszu évek óta (arab).Egy  Arab, és egy európai esküvönk volt, és 1 napot sem töltöttünk külőn az esküvő óta!!!!! Ja igen és nem nyaralás alatt, és interneten keresztül ismertük meg egymást!! 4 év után döntöttünk az esküvőről!!!És  mivel a kint élő barátnőim is látják ezt az irást(nem megbántani akarlak) egyikünk férje sem szereti, a testes csajókat!! Formás sportos kulturált stb legyena feleségük!!Akikre büszkék lehetnek!! Nagyon is szép arcuak az arab lányok,!!!!!! nagydarabok és ezt a fiuk már unják!! Kintélő feleségek fogadtunk mikor mulik el a rozsaszin kőd a szemed elől!!!!! Sok sikert az éberéshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Éva

  Kedves Cseke Katinka!

  Olvastam a szem problémádról, ami azóta lehet, hogy megoldódott. Nekem is van
  probléma a szememmel, igaz más jellegű.
  Tudok ajánlani egy nagyon jó szemészt, akihez én is járok. Elismert szakember,
  ha esetleg érdekel? Egy próbát szerintem megér. Keress meg!

  Üdvözlettel: Éva

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?