Hivatalos oldal:

Böröczky JózsefKategória: Humoristák
 • boroczkyjozsef4
 • boroczkyjozsef2
 • boroczkyjozsef1
 • boroczkyjiozsef3Szólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Böröczky József hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Oroszine

  Kedves Böröczky József őszintén szurkolok, hogy legyőzze a gyilkos kórt. Ha nem haragszik segitség képpen szeretném felhivni a figyelmét bizonyos természetes gyógymódra, persze a döntés az Ön kezében van. A B17 vitamin taletta állítólag nagyon  jó és a gyógygombák (Max- Immun Kft hon lapján felvehető a kapcsolat a feltalálóval, a tumoros sejteket megfojtja. mSok kitartás kívánok a harchoz. Üdvözlettel Orosziné

 • kun sándor

  Azt írja a cikk : Böröczky József sosem csinált titkot a betegségéből . Megtudhatnánk , miféle rákbetegséggel küzd ?

 • http://www.facebook.com/people/Nikolett-Bálintné-Szalma/100000987206567 Nikolett Bálintné Szalma

  Kedves Böröczky úr,nagyon drukkolok Önnek!Rettenetes ez a helyzet,az ember élete egy pillanat alatt megváltozik.Az édesapámmal augusztus 4.-én ugyanezt a hírt közölték:hasnyálmirigyfarok rosszindulatú daganata máj áttéttel,azóta sajnos nem sokra jutottunk,most várjuk a májbiopszia eredményét,és a további lépést ez dönti el.Remélem,hogy mindkettőjükhöz,és a többi sorstárshoz is kegyes lesz a sors,és gyógyulást hoz nekik!Sok erőt és mielőbbi gyógyulást!Niki

 • Vass Gabor

  Kedves Böröczky József és/vagy Barátai, Családtagjai!

  Szeretnék segíteni Önnek az egészségi állapotának stabilizálásában.
  Egy nagyszerű kutató-orvos barátom több tucat embert mentett már meg itthon és a tengerentúlon is, olyan esetekből ahol az orvostudományi tudás és lehetőségek már nem érnek el.

  Kérem Önt, vagy itteni barátját, kedves hozzátartozóját vagy bárkit akihez elért ez az információ, hogy azonnal keressék meg kollégámat – és szóljanak Józsefnek is -:
  ‘Dr. Matyi Istvánt (tel: +36/30 963-8084, Skype: fakigyo1), hogy segíthessen Böröczky Úrnak is!!!!!!

  Remélem tudunk segíteni!

  Tisztelettel: Vass Gábor (Tel.: +36/70 587-7979)

 • Gabi 65

  Kedves Böröczky József MŰVÉSZ ÚR!! Jó magam és családom NAGYON SZERETJÜK ÖNT!!! Mindannyian imádkozunk önért.Sajnos csak ezt tudjuk tenni önért.Nincs semmilyen csodaszerünk sem kuruzsló tudományunk de ha isten tényleg létezik önnek ÉLNIE KELL!!!!

 • Ágnes

  Szurkolok Művész Úr!
  Gyógyulást kívánok Önnek.  Ágnes

 • Tóth Ferencné

  Adj Uram örök nyugodalmat Neki és az örök világosság fényeskedjen Neki. Nagy veszteség ért bennünket a Művész Úr halálával.Hatalmas tehetség volt!

 • Tóth Ferencné

  Adj Uram örök nyugodalmat Neki és az örök világosság fényeskedjen Neki. Nagy veszteség ért bennünket a Művész Úr halálával.Hatalmas tehetség volt!

 • Tóth Ferencné

  Adj Uram örök nyugodalmat Neki és az örök világosság fényeskedjen Neki. Nagy veszteség ért bennünket a Művész Úr halálával.Hatalmas tehetség volt!

 • Ágnes

  Őszinte részvétem az egész családnak.Szomorú vagyok, hogy ilyen
  hamar írnom kellett megint.

  Ágnes

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresik

böröcki józsef    böröczky józsef    Böröczki József    böröcki    böröczky józsef betegsége    böröczky József temetése    Böröczky József beteg    dr matyi istván    böröczky    böröczki józsef betegsége    böröczki humorista    bőrőckei     rubint réka    selena gomez    jennifer lopez    william levy    chuck norris    miley cyrus    Dukai Regina    Victoria Beckham    rihanna    mihalik enikő    maloveczky miklós    leblanc gergely született    dankó szilvia lánya    Magyar Kornélia    varnus xavér honlapja    rátonyi krisztina rátonyi róbert    boross krisztina akt    mádai vivien mellei    dr csides kata wiki    kálmán olga frizurája    


rólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?