Hivatalos oldal:

Borbás MáriaKategória: Műsorvezetők
 • borbasmaria4
 • borbasmaria3
 • borbasmaria2
 • borbasmaria1Szólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Borbás Mária hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Erdelyi Laszlo

  Tisztelt műsorvezető asszony,Kedves Borbás Marcsi!
  Egy rendezvény háziasszonyaként szeretnénk Önt felkérni,ezért kérem küldjön legyenszives elérhetőségi címet , email cím, hogy megtudjuk beszélni a részleteket! !
  Előre is köszönöm.
  Üdvözlettel!
  Erdélyi László    ([email protected]

 • Bosnyák Mária

     Kedves Marcsi!

  Délvidéki bácskaiként műsoraid rajongója vagyok. Bezdáni születésű, de Péterrévén élek, ahol egy amatőr színjátszó kör  rendezője, vezetője vagyok. Július 7-én immár negyedszer szervezzük a Karinthy-napot, melynek keretében zúzapörköltfőző-versenyt szervezünk. Ez ritkaságszámba megy,így nagyon szeretnénk, ha ellátogatnátok hozzánk.
  Szeretném, ha kapcsolatba lépnél velem, boldoggá tenne.
   Nagyon szépen köszönöm.
        Üdvözlettel:  Bosnyák Mária

 • Klári

  kérem, hogy  a főzőmúsoraiban ne piszkálja állandóan a haját,
  kicsit fura  főzés közben, vagy nem?

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresik

borbás mária meztelenül    borbás mária mellei    borbás marcsi    borbás marcsi mellei    borbás mária    borbás mária meztelen    borbás mária esküvője    borbás marcsi meztelen    celebek mellei    Borb    varga izabella mellei    borbás mária akt     rubint réka    selena gomez    jennifer lopez    william levy    chuck norris    miley cyrus    Dukai Regina    Victoria Beckham    rihanna    mihalik enikő    maloveczky miklós    leblanc gergely született    dankó szilvia lánya    Magyar Kornélia    varnus xavér honlapja    rátonyi krisztina rátonyi róbert    boross krisztina akt    mádai vivien mellei    dr csides kata wiki    kálmán olga frizurája    


rólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?