Hivatalos oldal:

Berki KrisztiánKategória: Sportolók, edzők
  • berkikrisztian4
  • berkikrisztian3
  • berkikrisztian2
  • berkikrisztian1Szólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Berki Krisztián hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

  • Takács Dánielné Anna

    Anna vagyok nem tudom hogy kihez jut el kérésem, szeretnék egyszer csinosan fel öltözni szeretném 20 éves fiamat is csinosan járni. Szeretném ha egyszer tele lehetne a hűtőgépem minden jóval, szeretném kicsi paraszt házunkat ,kívül rendezettnek látni . ami azt jelenti hogy a tetőnk nem ázik be és a fala le volna szigetelve. Ez egy állom számunkra sajnos elérhetetlen. Csak azért írom le hátha egy jó tündér segítene!!!!!!!!!!!!!!!!!

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?