Hivatalos oldal:

Barczai GabiKategória: Műsorvezetők
 • barczai2
 • barczai1Szólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Barczai Gabi hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Hoaxy

  Nagy rajongója vagyok! végre van egy hiteles nő a médiában, aki nem azzal hódít, hogy szép a lába és jó a dekoltázsa, hanem azzal, hogy intelligens, határozott és önkritikus.
  Nagyon szeretem látni, hogy sok helyzetben mennyire bátran és határozottan viselkedik. A drogozó fiatalokról szóló anyaga volt a kedvencem!

 • Csak_en

  Aham, hiteles… a télapó meg metálkék. :)

  Nézz csak körbe a mezőőrös riportja körül. ;)

 • Melcsibenn

  meg mikor vhol szlovákiában építettek egy falat a cigánytelep körül…össze vissza védte a romákat pedig az idős néniktől kezdve a fiatal családos emberekig mindenki mondta hogy már nem lehet őket kibírni és jó döntés a fal. De tudom Gabikánál ők a rasszisták a romák meg a tisztességes ,becsületes de kitaszított népréteg.Ha ez a hitelesség, ám legyen!

 • BAD

  Régi magyar népi bölcsesség,hogy  ” ADDIG JÁR A KORSÓ A KÚTRA, MIG EGYSZER MEGÚNJÁK ÉS  BEVEZETIK A VIZET”
  Hát neki most bevezették,Úgy látszik a sok rámenős riport valamelyik alanya úgy döntött, hogy ebből a nőből ennyi  elég.

 • Manka962

  Nagyon szomorú,hogy senki nem állt ki mellette.A napló műsor vezetője is járhat így,mert megtudja mutatni a másik arcát is.

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?