Hivatalos oldal:

Barczai GabiKategória: Műsorvezetők
 • barczai2
 • barczai1Szólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Barczai Gabi hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Hoaxy

  Nagy rajongója vagyok! végre van egy hiteles nő a médiában, aki nem azzal hódít, hogy szép a lába és jó a dekoltázsa, hanem azzal, hogy intelligens, határozott és önkritikus.
  Nagyon szeretem látni, hogy sok helyzetben mennyire bátran és határozottan viselkedik. A drogozó fiatalokról szóló anyaga volt a kedvencem!

 • Csak_en

  Aham, hiteles… a télapó meg metálkék. :)

  Nézz csak körbe a mezőőrös riportja körül. ;)

 • Melcsibenn

  meg mikor vhol szlovákiában építettek egy falat a cigánytelep körül…össze vissza védte a romákat pedig az idős néniktől kezdve a fiatal családos emberekig mindenki mondta hogy már nem lehet őket kibírni és jó döntés a fal. De tudom Gabikánál ők a rasszisták a romák meg a tisztességes ,becsületes de kitaszított népréteg.Ha ez a hitelesség, ám legyen!

 • BAD

  Régi magyar népi bölcsesség,hogy  ” ADDIG JÁR A KORSÓ A KÚTRA, MIG EGYSZER MEGÚNJÁK ÉS  BEVEZETIK A VIZET”
  Hát neki most bevezették,Úgy látszik a sok rámenős riport valamelyik alanya úgy döntött, hogy ebből a nőből ennyi  elég.

 • Manka962

  Nagyon szomorú,hogy senki nem állt ki mellette.A napló műsor vezetője is járhat így,mert megtudja mutatni a másik arcát is.

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresik

BARCZAI Gabriella    Barczai Gabi    barczai gabi mellei    barczai gabi képek    barcai gabi    barczai gabriella képek    barcai gabriella    Barczai Gabika    barczai gabit kirúgták    kirugták barczai gabit    barczai gabriella mellei    Barczay Gabriella     rubint réka    selena gomez    jennifer lopez    william levy    chuck norris    miley cyrus    Dukai Regina    Victoria Beckham    rihanna    mihalik enikő    soós szilvia életrajz    sági szilárd életkor    Sugár Ágnes    győrfi pál mikor született    sugárágnes    Nagy Csonttörő János Wikipédia    maya gold meztelenul    novák henrietta újságíró    solymos tóni mikor halt meg    Viktoria Szorcsik    


rólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?