Hivatalos oldal:

AuchanKategória: Cégek, termékek
  • auchan1.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Auchan hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

  • Elviramay

    Szerintem ez a cég Magyarország egyik legpofátlanabb multija. A nálunk lévő áruházban nagyon kevesen dolgoznak, örök a rendetlenség és sokszor terjed a bűz az egész csarnokban.
    Az pedig, amit a dunakeszi láppal tettek, egyenesen felháborító. Először tönkretettek egy értékes természetvédelmi területet, majd bevezették a marketingjükbe a környezetvédelmet… Érdekes, nem?
    A legtöbb ilyen nagy cég szponzorálja a neki otthont adó város életét, de én még egyetlen Auchan támogatta akciót sem. Az egyetlen pozitívum, hogy munkahelyeket teremtett, de hogy milyet… Dehát legalább az van…

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?