Hivatalos oldal:

Árpa AttilaKategória: Rendezők, operatőrök, koreográfusok
  • arpa1.jpg
  • arpa3.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Árpa Attila hírek

Pillanat...

friss Árpa Attila csiripek

szólj hozzá!

  • Fanny841212

    Kimondottan nem értem, hogy mit esznek Árpa Attilán. Oké, gazdag és jóképű, de egyébként nem túl szimpatikus. A Mokka vendég-műsorvezetőjeként például szerintem teljesen leszerepelt: volt, hogy csak ő beszélt, a vendéget pedig szóhoz sem hagyta jutni. A Nagy Duettben tetszett, de igazából azért, mert Falusi Mariann végre énekelt valami komolyat is, és egy ilyen figura mellett jó kontraszt volt a magas és jóképű férfi. De könyörgöm, attól, hogy valaki egy szép ember, még nem biztos, hogy mindenáron képernyőre való!

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek