Hivatalos oldal:

Andy VajnaKategória: Rendezők, operatőrök, koreográfusok
 • andyvajna2.jpg
 • andyvajna3.jpg
 • andyvajna4.jpg
 • andyvajna1.jpgSzólj hozzá!kapcsolódó videók

Pillanat...

friss Andy Vajna hírek

Pillanat...

szólj hozzá!

 • Ginewra

  Kedves Andy Vajna úr! Lenne egy tiszteletteljes kérésem! Körül kellene nézni a koreai történelmi filmek között, és egy olyan nagyszabású filmet kellene csinálni a magyar honfoglalásról, mint pl. a Queen Seon Deok. Mert hazafiság ide, vagy oda, kissé szegényesre sikeredett a régi filmecskénk. Nem kell az egész történelmet egy filmbe sűríteni, nem kell méregdrága külföldi színész, hiszen itt is van sok tehetség, elég kiragadni egy részét, a vándorlások végétől a vérszerződésig, de azt aztán pompásan megcsinálni. Ha beleszőnek kis cselekményt, szerelmi szálakat, cselszövéseket, de ezt én nem magyarázhatom, hiszen nem az én szakmám, Ön jobban tudja. Elnézést az ötletért, üdvözlettel.

 • nyuszi

  Kedves Vajna Úr!

  Tökéletesen igaza van, hogy beperli Farkasházi-t hiszen az ember a közvélemény előtt válogassa meg a szavait és a kijelentéseit, és ha annyit tett le az asztalra mint Ön (vagy annyira ért a filmkészítéshez mint Ön) akkor kritizáljon másokat ,addig pedig hallgasson és fizessen. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Önnek és kedves feleségének..

 • Silye Dávid

  Tisztelt Andy Vajna végső elkeseredésemben fordulok önhöz. Már az öngyilkosság kerülget, mert már nem tudom fizetni a számláimat,és a 10 milliós lakás hitelemet. Az adóhatóság kilakoltatással fenyeget a két gyerekemmel.Már ennivalóra sem telik. Bizom a maga jószívűségében, hogy segít nekünk. Kérve kérem magát, hogy segítsen rajtunk 10 millióval, mert végünk van. Mélységes tisztelettel Silye Dávid.

blog comments powered by Disqus

mások ezt keresikrólunk

Nem kell többé órákat töltögetni a Celebek honlapjainak felkutatásával. A Celebcenter adatbázisában mi összegyűjtöttük a kedvenceid honlapját, Facebook, Iwiw és Twitter fiókjait. Ha mégsem találnád a kedvenced adatait nálunk, be is küldheted azokat és segíthetsz oldalunknak naprakésznek maradni!

maradj naprakész

Nem találod kedvenced oldalunkon? Tedd fel! A beküldés funkció segítségével megteheted. Mi is folyamatosan bővítjük adatbázisunkat, így hamarosan rá is sor kerülhet! Iratkozz fel RSS csatornánkra, vagy kövess minket Facebookon, Twitteren, ha kíváncsi vagy a sztárokra.ajánlott oldalak

Idézetek minden alkalomra

Facebook cover fotok a kedvenceiddel!

The Voice

Rebloggy

Like World

Top Tweets

Zenet.hu

Legfrissebbek


Őt már láttad?